Klantenservice

Bij Yolora proberen we je zo goed mogelijk te helpen! Op deze pagina vind je alle info over verzendkosten, betaalmethodes en overige vragen!

Bestellen

Bestellen gaat eenvoudig door onze sieraden in het winkelmandje te plaatsen. Wanneer je klaar bent met shoppen kun je deze afrekenen. Wij zorgen voor de rest!. Alle bestellingen tot 22.00 uur worden de volgende dag door ons verwerkt en verzonden.

ideal

iDeal

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere organisaties bieden iDEAL aan. iDEAL is in Nederland al jaren de meest populaire betaalmethode bij de online shoppers. Deze dienst maakt het mogelijk te betalen via de eigen, vertrouwde bankomgeving.

paypal

PayPal

PayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigt of sterk afwijkt van de beschrijving, kun je via PayPal je geld terugkrijgen. Je moet dan wel zelf een claim indienen

After Pay

AfterPay voert voor www.yolora.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

De verzending van de sieraden

De verzendkosten bedragen € 2,95 per bestelling. Bij een bedrag vanaf € 40 betaal je geen verzendkosten. Vanaf € 25 kunt u kiezen voor een cadeau! Omdat wij het altijd waarderen als er een aankoop word gedaan, geven wij graag. U kunt kiezen tussen een pincet of een tas, beide van Yolora. Van ons, voor jou!

Producten retour doen

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dat kan gebeuren. Retourneren is dan ook altijd kosteloos. Denk er wel aan dit binnen 30 dagen na aankoop te doen!
  Over Yolora

  Yolora is een Nederlands sieradenmerk. Het unieke aan Yolora is dat wij sieraden verkopen met daarin een Swarovski kristal of een Swarovski parel. We hebben een brede collectie en zullen deze maandelijks vernieuwen.

  Yolora is een snel groeiend jong bedrijf. Wij bieden sieraden aan voor een goede prijs en leveren daarbij de hoogste kwaliteit.

  Yolora is een geregistreerd merk van Dealtraders BV
  Klavermaten 8
  7472 DD Goor